Itinerantur -Rutas. Cultura. Natura.-

logo

ITINERANTUR som una empresa que es dedica a la interpretació del patrimoni natural i cultural de les comarques de Castelló a través del senderisme. Recorrem els paisatges de la província explicant, debatint, comentant amb els nostres clients-excursionistes els trets mediambientals, socials i històrics més notables del lloc que visitem.

Ens considerem Traductors de Paisatges i donem a l'activitat senderista un contingut de qualitat i experiencial (veure, tocar, olorar, escoltar) adaptat a tots els públics. A més a més, en cadascuna de les nostres rutes interpretatives preparem un esmorzar de productes exclusivament autòctons, cosa que permet assaborir la cultura a més d'aprendre d'ella. És, sens dubte, molt més que senderisme.

Treballem de dues maneres diferents: per un costat, en rutes programades a un calendari que renovem cada dos-tres mesos. Per l'altre, a la mida de clients particulars, grups d'amics o familiars, etc., dissenyant itineraris segons els seus gustos i preferències. El col·legis, els instituts i les administracions municipals són altres dels nostres objectius quant a formació i educació complementària.

L'objectiu final de la nostra activitat empresarial, i així ens ho exigeix la Marca de qualitat Parcs Naturals (recentment adquirida), és la sensibilització ambiental de la gent que visite les nostres zones naturals i el seu patrimoni cultural. L'equació per aconseguir-ho és molt senzilla: Visitar = Conèixer = Estimar = Conservar.

Adreça: C/ Villavieja, 3 (Parque LIdón), Bloc 6, 2A Castelló de la Plana 12003

Telèfon: 677 57 15 15 - 636 011 281 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

twitter32facebook32

Add comment


Security code
Refresh

Serveis que ofereix

No se han encontradouji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es