Eva Maria Domingo Martinez

Logo Eva Domingo

Eva Mª Domingo és una artista multidisciplinària que comença el seu camí a través del teatre i la poesia.

Influenciada pels seus mestres i companys rescata els seus coneixements de percussió tradicional valenciana i comença un llarg recorregut artístic combinant la seua labor professional teatral amb la música en tots els seus vessants.

Estudia percussió clàssica, bateria (que incorpora als seus espectacles teatrals) i arran de la fusió amb altres músics, comença a interessar-se per la música antiga (medieval i renaixentista). 

És en aquesta etapa on realitza nombrosos concerts i la seua curiositat innata la porta a interessar-se per la percussió tradicional d'altres cultures: darbuka, bendir, panderetes, riqs, i a incorporar la guitarra com un altre element decisiu en la seua trajectòria.  

Com fundadora i membre del grup Rodamons teatre- Trencaclosques grava el seu primer disc Confluències dedicat a la música de les tres cultures: jueva, àrab i cristiana. Després vindran altres com: Un camí d’històries (2004), Illes flotants (2006), i finalment Tota pedra fa… (2009) disc dedicat al públic infantil.

En els últims anys compagina la seua labor musical i teatral amb l'ensenyament a través de classes de percussió per a adults, monogràfics de percussió àrab i balcànica i tallers vivencials de percussió.

 

Adreça: C/Colón nº 55 baix Casinos 46171

Telèfon: 658 613 723 N/A

Adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 

facebook32

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es