Annelise Arte y Bienestar

78 logo-annelise

Annelise Bello da Veiga, natural de Brasil i resident a Castelló des del 2005, és professora de dansa oriental, ballarina, coreògrafa i directora de la companyia de dansa Daluna.

En 2001 comença a impartir classes de dansa oriental; compangina aquesta activitat amb el seu treball com a psicòloga terapeuta. Participa en múltiples festivals i esdeveniments com a ballarina i coreògrafa, i és molt reconeguda per l'elegància del seu treball.

La seua amplia experiència docent l'ha portat a establir i desenvolupar la dansa oriental conscient, en entendre que la pràctica d'aquesta dansa ha de basar-se necessàriament en la consciència de la correcció postural i estilística, la qual cosa possibilita gaudir de tots els beneficis físics, emocionals i mentals d'aquesta dansa femenina.

S'enorgulleix de seguir formant-se contínuament, ja siga en relació a la dansa oriental o en disciplines com la fisiologia i anatomia de sòl pelvià femení, coneixements fonamentals a l'hora de realitzar un treball tant delicat i meravellós com el de la dansa oriental prenatal.

La seua formació com a psicòloga li permet incorporar en els seus cursos el treball de potenciació de l'autoestima, amb especial atenció en la gran connexió d'aquesta dansa amb la femeneïtat i el creixement personal tant des del punt de vista emocional com físic i mental.

Amb aquest enfocament, des de 2007, imparteix cursos de dansa oriental a la Universitat Jaume I de Castelló, i col·labora, a més, amb el Programa d'Extensió Universitària (PEU), amb en qual ha tingut l'oportunitat de donar a conèixer la seua particular visió terapèutica de la dansa oriental a més de 700 dones per tota la província de Castelló.  

 

 

Telèfon: 686834127 N/A

Adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 www.annelise.es

 

facebook32 twitter32

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es