Annelise Arte y Bienestar

78 logo-annelise

Annelise Bello da Veiga, natural de Brasil i resident a Castelló des del 2005, és professora de dansa oriental, ballarina, coreògrafa i directora de la companyia de dansa Daluna.

En 2001 comença a impartir classes de dansa oriental; compangina aquesta activitat amb el seu treball com a psicòloga terapeuta. Participa en múltiples festivals i esdeveniments com a ballarina i coreògrafa, i és molt reconeguda per l'elegància del seu treball.

La seua amplia experiència docent l'ha portat a establir i desenvolupar la dansa oriental conscient, en entendre que la pràctica d'aquesta dansa ha de basar-se necessàriament en la consciència de la correcció postural i estilística, la qual cosa possibilita gaudir de tots els beneficis físics, emocionals i mentals d'aquesta dansa femenina.

S'enorgulleix de seguir formant-se contínuament, ja siga en relació a la dansa oriental o en disciplines com la fisiologia i anatomia de sòl pelvià femení, coneixements fonamentals a l'hora de realitzar un treball tant delicat i meravellós com el de la dansa oriental prenatal.

La seua formació com a psicòloga li permet incorporar en els seus cursos el treball de potenciació de l'autoestima, amb especial atenció en la gran connexió d'aquesta dansa amb la femeneïtat i el creixement personal tant des del punt de vista emocional com físic i mental.

Amb aquest enfocament, des de 2007, imparteix cursos de dansa oriental a la Universitat Jaume I de Castelló, i col·labora, a més, amb el Programa d'Extensió Universitària (PEU), amb en qual ha tingut l'oportunitat de donar a conèixer la seua particular visió terapèutica de la dansa oriental a més de 700 dones per tota la província de Castelló.  

 

 

Telèfon: 686834127 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 www.annelise.es

 

facebook32 twitter32

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es