Dog Calm Educación Canina

DogCalm 2 300

Dog Calm es dedica a l'educació canica des del respecte al gos. Fomentem la bona convivència entre gossos i persones a través d'una formació de qualitat i sense la necessitat de fer servir cap tipus de castic ni mètode aversiu.

Fomentem la responsabilitat de les persones que tenen gossos i la millora de la relació entre els gossos i els seus propietaris a través de la formació de qualitat i l'acompanyament.

La nostra tasca de promoció de l'educació canina sense castics inclou la formació actualitzada i de qualitat a professionals del sector o persones que volen ser-ho. Conferències, cursos, seminaris i tallers de Dog Calm s'adrecen a particulars i a professionals. Qualsevol persona interessada en el benestar animal és benvinguda.

Acompanyem els gossos i propietaris a través de classes i teràpies dissenyades per a les necessitats de cada gos i cada persona; perquè puguen educar, comprendre i tindre una bona relació basada en la confiança, comunicació i comprensió. Tenim classes per a totes les edats, modificació de conducta, clicker training, assessorament...

Si pots ensenyar-li de forma amable... Per què no ho has de fer?

 

Adreça: Guitarrista Fortea, 9-A(baixos). 12005 Castelló de la Plana

Telèfon: 644507644

Adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

www.dogcalm.com
 

facebook32

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es