Gestiona Cultura SLU

logoMón d’animació, serveis socioculturals està format per un grup de persones que considerem que l’animació sociocultural és la resposta i l’alternativa per a fer del temps lliure i d’oci, un espai on es poden conjugar l’educació i la diversió de forma creativa i participativa. Aquest grup amb formació en Pedagogia, Educació Infantil i Primària, Animació Sociocultural i Animació Juvenil, té el suport, també, d’una llarga experiència dins del món de l’animació, de l’àmbit associatiu de temps lliure i de l’educació “no formal”. A més, compta amb el suport d’un grup professional ampli, format per monitors i monitores i educadors i educadores en diferents camps com ara el juvenil i el medi ambiental i amb gran experiència dins de l’àmbit cultural. 

- Ens adaptem a les característiques i necessitats de cada client, fent projectes i propostes a mida.

- Apliquem una metodologia d’investigació, de participació i d’avaluació constant i contínua amb els programes en els quals ens impliquem.

- Comptem amb un suport personal basat en la interdisciplinarietat i experiència en diferents àrees, per poder portar a terme qualsevol dels projectes.

- Recolzem i complementem la pedagogia escolar amb l’aportació de projectes flexibles, innovadors i/o complementaris a l’educació formal.

- Creem nous jaciments d’ocupació amb els diferents programes de formació.

- Oferim qualitat i seriositat en tots els nostres serveis.

- Facilitem la conciliació de la vida laboral, escolar i familiar amb molts dels projectes que gestionem.

- Eduquem en valors, fomentant la participació i la implicació en cada projecte.

 

Adreça: Ronda Magdalena 96, entresòl. 12004, Castelló de la Plana 

Telèfon: 964227249 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

twitter32facebook32google32linkedin32

 

 

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es