MAA LUOMU

maa luomu.logo

Maa Luomu és una filosofia i un concepte de vida. Aquest concepte, procedent de la tribu sami de Lapònia, l’única d’Europa que conserva l’ancestral forma de vida dels nostres avantpassats, engloba totes les activitats que desenvolupa Inma Guerra, la seua ‘alma mater’, en els diferents àmbits de la seua activitat professional. La terra és com una mare, proporciona a l’ésser humà, el millor d’ella per a afavorir la seua salut i subsistència, per la qual cosa cal respectar-la i cuidar-la.

Inma Guerra, naturòpata-terapeuta, entrenadora de nutrició i salut (formada en l’ICNS amb els majors professionals reconeguts en el sector actualment) i xef de cuina saludable, creu ferventment en açò. Formada en medicina natural i gran coneixedora dels nombrosos beneficis que aporten a l’organisme els aliments conreats i recol·lectats de manera natural i servits en el plat sense haver estat processats; així mateix, gaudeix d’una enorme experiència en teràpia floral i ha dedicat gran part de la seua carrera a investigar en aquest terreny. Ha arribat a desenvolupar-hi les ‘Essencies florals dels Pirineus’.

Ara, després d’haver comprovat en la seua persona com una alimentació terapèutica l’ajudava a superar una greu malaltia, ha decidit posar la seua saviesa en aquestes disciplines variades a l’abast de totes aquelles persones que desitgen un benestar físic i emocional.

La cuina terapèutica i saludable és aquella que concep l’alimentació com un pilar fonamental per a preservar la salut. Els aliments aporten nutrients al nostre organisme que resulten beneficiosos a l’hora de protegir-lo de les malalties i proporcionar-li un benestar físic, mental i emocional, però per a poder aprofitar aquests nutrients en cada moment i situació, cal conèixer quines són les diferents combinacions de productes resulten més profitoses.

Per a això, cal conèixer els diferents estils de cuina que s’inclouen en aquesta manera d’entendre l’alimentació. Una alimentació composta per elements de caràcter molt divers que constitueixen una unitat sempre enfocada a cuidar de la nostra salut.

 

Adreça: Pau Coll, 3. Talarn, 25680

Telèfon: 600200925 N/A

Adreça de correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

facebook32

 

 

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es