La Finestra

logo

La Finestra és una proposta que pretén arrimar els llenguatges i processos de producció propis de l'art contemporani als entorns educatius formals i no formals.
L'objectiu d'aquesta proposta és contribuir a la construcció del coneixement crític i el pensament divergent, vehiculant els processos d'ensenyament i aprenentatge a través de l'art, amb metodologies col·laboratives, innovadores i forjadores d'un nou paradigma educatiu.
La Finestra acompanya, assessora i/o dinamitza projectes artístics que s'enxarxen amb continguts curriculars, en el cas dels espais d'educació formal, en acompanyament de la criança en entorns familiars i en processos de producció cultural a través de la col·laboració amb associacions i institucions tant públiques com privades.
Ofereix un ventall de recursos que permeten investigar, experimentar i reflexionar a traves de materials, situacions i actituds d'empoderament polític, social, cultural i educatiu a través de l'art, fomentant la creativitat en la construcció del coneixement autònom..

Adreça: C/Santa Bàrbara, 36 La Jana 12340

Telèfon: 629177505 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

facebook32

Add comment


Security code
Refresh

Serveis que ofereix

No se han encontradouji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es