La Finestra

logo

La Finestra és una proposta que pretén arrimar els llenguatges i processos de producció propis de l’art contemporani als entorns educatius formals i no formals. 

L’objectiu d’aquesta proposta és contribuir a la construcció del coneixement crític i el pensament divergent, mitjançant la vehiculació dels processos d’ensenyament i aprenentatge a través de l’art, amb metodologies col·laboratives, innovadores i forjadores d’un nou paradigma educatiu. 

La Finestra acompanya, assessora i/o dinamitza projectes artístics que s’enxarxen amb continguts curriculars, en el cas dels espais d’educació formal, en acompanyament de la criança en entorns familiars i en processos de producció cultural a través de la col·laboració amb associacions i institucions tant públiques com privades. 

Ofereix un ventall de recursos que permeten investigar, experimentar i reflexionar a través de materials, situacions i actituds d’apoderament polític, social, cultural i educatiu a través de l’art, amb el foment de la creativitat en la construcció del coneixement autònom.

 

Adreça: C/Santa Bàrbara, 36 - La Jana 12340

Telèfon: 629177505 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

facebook32

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es