ARAE Patrimonio y Restauración SLP

logo

Patrimonio y Restauración és un estudi d’arquitectura dedicat al patrimoni cultural, tant material com immaterial, en base a la cooperació i la interdisciplinarietat. Dins de la nostra activitat, hem desenvolupat l’eina “ARAE Patrimoni per a xiquets”, dirigida a educar i sensibilitzar els xiquets i joves –com a part fonamental de la nostra societat– entorn de la importància de l’arquitectura i el patrimoni del seu entorn, com a part del seu llegat cultural i de la seua identitat.

El nostre objectiu comú és cultivar les capacitats dels més joves i desenvolupar l’aprenentatge del patrimoni en les nostres ciutats. El patrimoni és fràgil, els savoirs-faires i les tradicions es perden a poc a poc. La difusió permet el coneixement, conèixer per a valorar, valorar per a amar i protegir; i els xiquets són la clau d’aquest procés.

ARAE Patrimoni intervé en projectes pedagògics en establiments escolars, proposa visites a monuments històrics i realitza tallers per a xiquets i adults, i col·labora amb associacions culturals, municipis i col·lectius de xiquets en risc d’exclusió social o amb discapacitats.

 

 

Adreça: C/ Llano de Zaidia, 20, porta 2 – València 46009

Telèfon: 963 474 515 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

twitter32 facebook32

 

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es