061 - La música tradicional a les comarques de Castelló amb bureo amb música i ball en directe

061 - La música tradicional a les comarques de Castelló amb bureo amb música i ball en directe
Associació Cultural Grup de Dansa Ramell
Conferència
La música tradicional és una de les vessants del folklore valencià que ha perdurat fins als nostres dies en molts dels pobles de les comarques valencianes més septentrionals. Els diferents instruments que s’utilitzaven tradicionalment, la manera de tocar-los i els gèneres que s’interpreten són explicats des d’un punt de vista didàctic i acompanyats de documents audiovisuals. A més a més, al llarg de l’explicació s’aniran interpretant en viu els diferents instruments esmentats. Al finalitzar la conferència hi haurà un bureo amb música i ball en directe, al qual podrà participar tot aquell que vulga, junt amb els membres de la nostra associació.
logo
Donar a conèixer la música popular valenciana, especialment la música de bureo a les comarques septentrionals amb una mostra en directe del que és un bureo i del qual tothom pot participar-hi.
- La música de bureo
- Els gèneres musicals al bureo
- Els instruments emprats
- Part pràctica amb bureo en directe
Conferència amb projeccions i música en directe per la qual cosa serà necessari un canó i una pantalla i un reproductor de CDs i altaveus. I per acabar part pràctica.
Participació al bureo
Toni Navarro
Quasi 2 hores de conferència més almenys una hora de bureo en directe
1
450 €
N/A

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es