025- Esquena alegre, persona feliç

025-Esquena alegre, persona feliç
MyBalans. Estiramientos Positivos
Curs/taller

Més del 80% de la població ha patit o pateix mal d'esquena. Això és un nombre molt alt de persones, veritat? En aquest taller et donaré les claus pràctiques per alleujar els dolors i molèsties d'esquena.

Cóm està la teua esquena en aquest moment? Et trobes cansat/da i amb molèsties? Els problemes d'esquena poden afectar quan camines, quan estàs dempeus o assegut/da i tant si molesten com si no, segur que baixen la teua energia vital. Quan ens fa mal alguna cosa perdem vitalitat, estem més apagats. Tanmateix, no has de viure així. En aquest taller et contaré les claus pràctiques per tindre una esquena alegre i que la felicitat s'expandisca a tot el teu cos i la vida quotidiana.

Taller de la espalda 2

L'objectiu general és conèixer el cos i alleujar molèsties. els específics són:

- Alleujar molèsties i dolors en la columna.

- Millorar la postura.

- Guanyar en mobilitat.

- Guanyar vitalitat.

- Ajudar a la relaxació.

Es teballa amb estiraments i moviments suaus en coll, braços i columna. Mobilitat articular. Coordinació neuromotriu. Micromobilitat i reforçament muscular.
Es caracteritza pel disseny de pràctiques interactives, que tenen en compte les necessitats dels participants i les seues preferències. No es treballa de forma tradicional, on el monitor fa els exercicis i els alumnes l'imiten. Aquest treball es planteja des de l'escolta. Laura, la persona facilitadora, dóna les consignes verbals i l'alumne realitza els exercicis segons les consignes donades. És una manera de conèixer el nostre cos, sense imitar els gestos d'una altra persona. Cadascú respecta els seus límits i treballa al seu ritme.
Qüestionari sobre el nivell de satisfacció de cada usuari
Laura Monfort Colomer, llicenciada en Psicologia, especialista en tècniques corporals

El material necessari per realitzar l'activitat el porta Laura, la professora del curs: pilotes d'escuma de diversos tamanys, cintes, bastons, tacs, saquets, qüestionaris, papereria, etc.

Els usuaris hauran de portat una catifa isotèrmica ("esterilla") i una manta.

4 hores
2
64 €/h * 4 h = 256 €
L'activitat es realitzarà de maig a juliol i de setembre a octubre, inclosos els caps de setmana
Tags: Dones Salut

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es