023- Com elaborar menús saludables

023-Com elaborar menús saludables.
Clinica Medefis
Curs/taller

L’activitat es compon de dues parts, una teòrica i l’altra pràctica. En la teòrica s’explica què és una dieta saludable i quins són els efectes negatius sobre la salut quan no se segueix una alimentació saludable, i també es fa la relació d’aliments i de les quantitats que cal ingerir per a obtenir els beneficis d’aquesta dieta. Durant la part pràctica, els i les alumnes emplenen una plantilla on fan la distribució dels aliments per a ingerir durant una setmana i, finalment, fan ús de les seues preferències gastronòmiques o coneixements culinaris per a convertir la plantilla en un menú de plats a gust de cada un.
logo

Que cada alumne o alumna aprenga a elaborar menús saludables individuals i per a la seva família. I, en cas de regentar una casa rural, l´alumnat-empresari podrà oferir aquest tipus de menús saludables a la seua clientela.
Programa / continguts:
- Tema 1: Alimentació i salut
- Tema 2: La dieta saludable
- Tema 3: Organització de menús saludables
- Tema 4. Dieta i prevenció de les malalties cardiovasculars.
Els temes s’expliquen amb l’ajuda de projeccions. Els i les alumnes tindran també un resum per escrit dels conceptes més importants.
El tema 3 aporta els coneixements necessaris per a organitzar un menú setmanal saludable. Es posaran en pràctica mitjançant una plantilla.
S'hi avalua el menú setmanal creat per cada alumne o alumna.
Nadine López
10
4
60 €/h
N/A
Tags: Família Salut

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es