101- Exposició. Script_

101-Script_
Universitat Jaume I
Exposició

Projecte de creació i exposició dins del vintè aniversari del Programa d’Extensió Universitària de l’UJI. L’objectiu de l’artista Rosa Serna Lapiedra ha sigut sintetitzar, estèticament, els valors i principis generats pel PEU i pels seus usuaris i usuàries en una obra artística. D’aquesta manera, amb la col•laboració de totes les persones implicades i en uns tallers comunitaris, s’han brodat els valors vehiculars que com un fil conductor ha anat estenent el PEU de cap a cap del territori castellonenc.

 

El resultat són 6 llenços de 2,10 cm de llarg x 1,60 cm d’alt. Els municipis que han participat en aquest projecte han estat: Sant Mateu, Catí, Sant Rafel del Maestrat, Culla i Ares del Maestrat; Montant, Sot de Ferrer i Teresa; Bell-lloc, Vilanova d’Alcolea i la Serra d’en Galceran; Forcall, Villores, Castellfot, Sorita, Cinctorres, Vilafranca, Herbers, la Todolella, Olocau del Rei, Palanques, Mata i Morella; i les escoles permanents d’educació d’adults de la comarca de l’Alt Palància.

 

El sol·licitant serà el responsable de fer servir un transport adequat.

 

Més imatges dels panells i la celebració del XX aniversari del PEU: 

https://www.flickr.com/photos/87737534@N04/albums/72157631650297813

 

logo

Les despeses de transport i de muntatge aniran a càrrec de l'ajuntament sol·licitant

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es