ESTEM EN PROCÉS DE RENOVACIÓ DEL CATÀLEG VIRTUAL

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU AMB EL NOSTRE SERVEI: peu-uji@uji.es

 

176- Alimentació i vida anticàncer. Elaboració de receptes de cuina

176- Alimentació i vida anticàncer. Elaboració de receptes de cuina
Laura Lecha Villanueva
Curs/taller

Conèixer hàbits saludables tant d'alimentació com de qualitat de vida per a millorar la salut i prevenir malalties com el càncer.

 

logo

- Conèixer hàbits alimentaris saludables per a ús diari i millorar la qualitat de vida.

- Sensibilitzar sobre la importància d'alimentar-se bé per a millorar la salut del nostre organisme i prevenir malalties.

- Aprendre a cuinar d'una forma més saludable i harmoniosa.

 

- Conceptes bàsics sobre alimentació i nutrició saludable.

- Qualitat dels aliments. Repercussions negatives per a la salut d'alguns aliments i els seus processos de transformació.

- Propietats medicinals d'aliments curatius i anticàncer.

- Hàbits saludables de vida per a millorar la qualitat d’aquesta.

 

Consta de dues parts, una teòrica amb explicació de conceptes, sempre comptant amb la participació de l'alumnat. I una pràctica d'elaboració de receptes de cuina saludables.

 

La participació de l'alumnat i la degustació d'aliments és una manera de descobrir sabors.

Laura Lecha Villanueva
10 hores.

4 sessions de 2 hores i mitja.

60 euros/ hora
-
Tags: Salut

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es