212. Suport vital bàsic

212. Suport vital bàsic
COOP SALUS
Curs/taller

Habitualment les persones que sobreviuen a una parada cardiorespiratòria (PCR) són aquelles en les quals la reanimació s’inicia durant els primers quatre minuts. Aquest taller pràctic està destinat a capacitar a l’alumnat en la tècnica de reanimació cardiopulmonar aplicada en adults i en xiquets.

 

logo

L’objectiu del suport vital bàsic (SVB) és proporcionar oxigen al cervell, cor i altres òrgans vitals fins que puga aplicar-se el suport vital adequat i definitiu (suport vital avançat) en un mínim de temps per a oferir una reanimació al pacient amb el menor dany possible.

 

1. Conceptes generals. Principis bàsics i generals en l’actuació de primers auxilis. Valoració de l’estat de la persona accidentada.

2. Suport vital bàsic. Ressuscitació cardiopulmonar bàsica en xiquets i adults. Maniobres de desobstrucció de la via aèria.

 

Taller pràctic de SVB. En la sessió s’exposa la tècnica amb suport audiovisual i totes les persones participants realitzen la pràctica amb suport del nino de reanimació adult i xiquet guiades per la docent.

 

Assistència i participació en les activitats.
M. Carmen Hernández Castejón. Infermera i professora de Formació Professional Sanitària.
3 hores
Una sessió
70 € /hora
agost
Tags: Salut

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es