Conservants, colorants i altres additius alimentaris, són perillosos?.

Conservants, colorants i altres additius alimentaris, són perillosos?.
Nadine López Monfort
Conferència

La preocupació per la perillositat d'alguns additius augmenta a mesura que apareixen notícies negatives sobre alguns d'ells. La xerrada aclareix els perjudicis d'alguns d'ells i la necessitat d'utilitzar-los per evitar problemes majors.
logo
L'objectiu de la xerrada és que els assistents tinguen criteri a l'hora de triar o descartar aliments amb additius alimentaris.
- Tipus d'additius alimentaris.
- Additius segurs.
- Additius necessaris.
- Riscos potencials d'alguns additius.
Exposició oral amb suport de projecció amb PowerPoint.
No
Nadine López Monfort
2 h
1
200 €
N/A

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es