Cuinar amb conciència

Cuinar amb conciència
Nadine López Monfort
Curs/taller
Es tracta d'un taller en el qual, tant la professora com els alumnes plantegen qüestions d'especial interès per simple curiositat o per ser un tema d'actualitat. Cada edició canvia de contingut ja que s'adapta al moment i als assistents. Es pot parlar dels filtres per a l'aigua de l'aixeta, de les verdures d'hivernacle, de l'oli de palma o del funcionament del microones.
logo
Mostrar les explicacions o bases científiques de tot alló que te relació directa amb la cuina (aliments, processos, utensilis..)
A cada sessió es plantegen unes qüestions relacionades amb la cuina (aliments, processos, utensilis ...) i es responen utilitzant conceptes científics senzills.
Exemples de qúestions:
Que porten les bosses de verdures fresques per conservar-les?.
Per que es destenyeix el sucre moreno quan el pose a la llet o el cafè?.
M'he de preocupar pel mercuri del peix?.
Que significa el segell "Sense PFOA" que porta la meva nova paella?.
Plantejament i resposta de les qüestions amb suport de presentació en PowerPoint.
No
Nadine López Monfort
10 h.
5
600 €
Setembre

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es