Itinerantur -Rutas. Cultura. Natura.-

logo

ITINERANTUR som una empresa que es dedica a la interpretació del patrimoni natural i cultural de les comarques de Castelló a través del senderisme. Recorrem els paisatges de la província explicant, debatint, comentant amb els nostres clients-excursionistes els trets mediambientals, socials i històrics més notables del lloc que visitem.

Ens considerem Traductors de Paisatges i donem a l'activitat senderista un contingut de qualitat i experiencial (veure, tocar, olorar, escoltar) adaptat a tots els públics. A més a més, en cadascuna de les nostres rutes interpretatives preparem un esmorzar de productes exclusivament autòctons, cosa que permet assaborir la cultura a més d'aprendre d'ella. És, sens dubte, molt més que senderisme.

Treballem de dues maneres diferents: per un costat, en rutes programades a un calendari que renovem cada dos-tres mesos. Per l'altre, a la mida de clients particulars, grups d'amics o familiars, etc., dissenyant itineraris segons els seus gustos i preferències. El col·legis, els instituts i les administracions municipals són altres dels nostres objectius quant a formació i educació complementària.

L'objectiu final de la nostra activitat empresarial, i així ens ho exigeix la Marca de qualitat Parcs Naturals (recentment adquirida), és la sensibilització ambiental de la gent que visite les nostres zones naturals i el seu patrimoni cultural. L'equació per aconseguir-ho és molt senzilla: Visitar = Conèixer = Estimar = Conservar.

Adreça: C/ Villavieja, 3 (Parque LIdón), Bloc 6, 2A Castelló de la Plana 12003

Telèfon: 677 57 15 15 - 636 011 281 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

twitter32facebook32

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es