Centro Annelise Arte y Bienestar

LOGO ANNE

En el 2001 Annelise comença a impartir classes de Dansa Oriental al Brasil, compaginant aquesta activitat amb el seu treball com a Psicòloga Terapeuta. A més de les consultes clíniques, també participa en múltiples festivals i esdeveniments com a ballarina i coreògrafa, sent molt reconeguda per l'elegància del seu treball. Establida a Espanya des del 2005, Annelise centra la seua activitat professional en l'ensenyament de Dansa Oriental Clàssica i Folklore Àrab, així com en la realització d'espectacles com a ballarina i coreògrafa. 

Annelise incorpora a la seua activitat d'ensenyament els seus coneixements i pràctica de la Psicologia, desenvolupant així una didàctica molt personalitzada. Comença llavors a utilitzar la dansa com una de les eines per a potenciar l'autoestima, donant especial atenció a la gran connexió d'aquesta dansa amb el femení i el creixement personal, tant a nivell físic com emocional i mental. 

Les seues activitats estan fonamentalment dirigides a grups de dones, la qual cosa li porta a aprofundir els seus estudis en el sòl pèlvic femení i moviment conscient durant l'embaràs amb la finalitat de minimitzar les molèsties i facilitar el treball de part. Inclou en el seu repertori la dansa i el moviment per a persones amb mobilitat reduïda, fent a més un treball d'inclusió social. 

Amb aquest enfocament, des del 2007 imparteix cursos de Dansa Oriental a la Universitat Jaume I de Castelló, col·laborant regularment en el Programa d'Extensió Universitària amb el qual ha tingut l'oportunitat de donar a conéixer la seua particular visió terapèutica de la Dansa Oriental a més de 600 dones per tota la província de Castelló. 

Dirigeix el seu propi Centre (Annelise Art i Benestar) de Dansa a Castelló des del 2010 al 2016. Actualment continua impartint classes i tallers puntuals en diferents centres de la província i a la Casa de la dona de Vila-real.

 

Adreça: Carrer Montcada, 12 Castelló de la Plana 12005

Telèfon: 686834127

Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Pàgina web: www.annelise.es

 

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es