Gegantur, Turisme del Penyagolosa

logo

Des de Gegantur Turisme del Penyagolosa ens dediquem a la realització de visites guiades, rutes interpretatives de senderisme i bicicleta de muntanya, així com experiències agroalimentàries i culturals en l’àmbit del Parc Natural de Penyagolosa.

El que pretenem amb la nostra activitat és posar en valor el patrimoni, els costums i la natural dels pobles que envolten el Penyagolosa, així com establir nexes, tant afectius com comercials, entre els usuaris, els recursos i la població local.

Entre els valors amb què treballem i amb els quals ens identifiquem, es troben la qualitat, la proximitat, la participació, la sostenibilitat, l’ecologia, l'experiència i la confiança.

El que volem amb la nostra activitat és aprofitar els recursos culturals, naturals i singulars de què disposa el Penyagolosa per a donar a conéixer el seu ampli patrimoni. D’esta manera, volem atraure turistes i visitants per a contribuir a regenerar l’economia local, millorant la qualitat de vida dels seus habitants, per a tirar endavant, entre tots, este xicotet-gran projecte que és mantindre amb vida els pobles menuts de l’interior.

Adreça: C/Camí Font de Baix, 19 Vistabella del Maest 12135

Telèfon: 655185291 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

facebook32google32linkedin32

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es