Nadine López Monfort

logo

Com a bioquímica i experta en nutrició treballe en les clíniques MEDEFIS i NOVASALUT en qüestions relatives a la meua formació. Predomina la nutrició i la nutrigenòmica, encara que també realitze assessorament en relació a altres aspectes de la salut, i activitats de divulgació i de formació per a estudiants de Nutrició i Dietètica (pràctiques curriculars).
El coneixement científic genera millors decisions individuals i col.lectives. Si el coneixement es sobre la nostra alimentació i la manera de obtenir els aliments, qualsevol activitat que ho fomente te el poder de canviar a les persones i a la societat. Les conferències i cursos donen valor als hàbits dietètics respectuosos amb el nostre cos, la nostra cultura i el medi ambient.

Adreça: C/ Major, 68 Les Alqueries 12539

Telèfon: 617705543 N/A

Adreça electrònica: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

facebook32 linkedin32

Add comment


Security code
Refresh


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es