Exposicions

INFORMACIÓ SOBRE LA CESIÓ TEMPORAL DE LES EXPOSICIONS PEU-UJI

1.      Les exposicions del fons del PEU estaran disponibles de forma gratuïta i sense entrar en competència amb les activitats sol·licitades o adjudicades dintre del programa de La Formació més prop.

2.      Tot el llistat d'exposicions estarà disponible per als municipis de la xarxa PEU, amb l'excepció d'aquells que tinguin factures pendents de més d'un any.

3.      Les exposicions es podran consultar al Catàleg Virtual del PEU com fins ara, però no hi haurà un termini per a la seva sol·licitud i seran cedides temporalment pel PEU sempre que l'exposició demanada estigui disponible i el municipi compleixi els requisits.

4.      Per a sol·licitar una exposició s'haurà d'omplir un formulari i enviar-lo a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. Una vegada us contestem, acordarem una data i horari per a la seva recollida i us la podreu emportar. Totes les despeses ocasionades pel transport i muntatge correran a càrrec de l'ajuntament sol·licitant, i s'haurà de comprometre a fer-se càrrec de qualsevol desperfecte, pèrdua o desaparició que poguera produir-s’hi.

5.      Podeu fer qualsevol consulta a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

  

 

Ompliu el Formulari per a sol·licitar exposicions

 

Podeu trobar les exposicions disponibles en els següents enllaços:

 

39 logo-uji      ICONO-ARCESTUDI     JARDINES CREATIVOS LOGO VERTICAL


uji50

Universitat Jaume I | Vicerectorat de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals | Servei d'Activitats Socioculturals | Programa d'Extensió Universitària
Àgora Universitària. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071, Castelló de la Plana
964728896 peu-uji@uji.es